AANTAL PERSONEN
Vanaf 8 personen
PRIJS
Vanaf €62,50 p.p
DUUR
240 minuten
Cous·cous -Van oorsprong een Marokkaans gerecht. Vaak geserveerd met vlees, groente en saus. Groente wordt vaak gestoomd. Om het gerecht pittiger
te maken, wordt harissa, een soort sambal, toegevoegd. Traditioneel eten Marokkanen vrijdagmiddag couscous, na het bezoek aan de moskee.. Tijdens de workshop gaan we uitgebreid in op de gebruikte kruiden, specerijen en smaak. Waar moet ik aan denken als ik couscous ga maken? We gaan verschillende soorten couscous maken. een couscous salade ala voorgerecht, naar keuze1 hoofdgerecht vis, vlees of vegetarisch (vooraf kenbaar maken) en Seffa als couscous nagerecht .
TARIEVEN
8 t/m 19 personen : per persoon € 75,00 p.p. bij la cocotte
20 t/m 29 personen : per persoon € 69,50 p.p. op eigen locatie
vanaf 30 personen : per persoon € 62,50 p.p. op eigen locatie
Prijzen zijn inclusief ingrediënten, receptuur, gebruik van keukenlinnen en schoonmaak, koffie, thee, tafelwater, frisdranken, bier en huiswijn. Voor meer informatie lees onze Algemene voorwaarden voor de kookworkshops.